Menu Januari 2025
Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-
Oesters met Champagne beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-
Zeebaarstartaar met venkelzaad en rozemarijn, uiencrème, koolrabi en sherryvinaigrette
Schorseneer, shii take en pinda in beurre-blanc met miso en bloedsinaasappel
Pekelharing met mosselen, aardappelrondjes, prei, augurk en dille
Gebakken tarbot met beurre blanc, rode biet, kappertjes, bronze-venkel en mierikswortel
Runderlende met chimmichurri, pompoenpuree, gegrilde koningsboleten en rode wijnjus
Assortiment verse en gerijpte kazen met ceder-appel en notenbrood
Rijstecrème met pruimedanten in brandy, sinaasappelzestes, limoen en boerenmeisjes-ijs
Mini tartelette, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee
€ 6,50