Skip to main content

Menu MAART 2025*

Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-

Oesters met Champagne beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-

Warme aardappel met bakkeljauw en rilletes van zoetzure kabeljauw met appel en paling

Schorseneer, shii take en pinda in beurre-blanc met miso en bloedsinaasappel

Krokante scholfilet met dragon, kervel, kappertjes en choronsaus

Zeebaars met morieljes, gevulde spitskool, daslook en parmezaanschuim

Geroosterde eendenfilet en met urfa biber, gepofte biet, feta en bigaradejus

Assortiment verse en gerijpte kazen met membrillo en notenbrood

Salade van ananas, appel en nashipeer met pandancrémeux, kokos en granité van ananas

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

Diëten en allergieën
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

Plat du Jour   € 32,50 *
Twee gangen  € 43,50 *
Drie gangen    € 53,50 **
Vier gangen    € 63,50
Vijf gangen     € 73,50
Zes gangen     € 83,40
Zeven gangen € 93,50

Inbegrepen bij de plat du jour en alle menu’s zijn een aperitiefhapje, amuse, zuurdesembrood en boter.

Menu’s t/m zes gangen zijn inclusief dessert. Kaas i.p.v. dessert kost 4,90 supplement.

! Allergieën & (di)eetwensen graag overleggen met de bediening

* Dit serveren we met de lunch maar niet bij het diner.
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.

Wijnarrangement
per glas € 8,90
per 1/2 glas € 5,50

Zelf aan de slag
Het boek ‘Verworven smaak’ van Jeroen Vesters is te koop voor € 24,50