Skip to main content

Menu

‘Geay’ oesters met vinaigrette en citroen
€4,- p.st. – 1/2dz = € 20,-

Twee gepocheerde oesters met Champagne beurre-blanc en haring-kaviaar
2 st. = € 12,00

Tomaat met venkel, zwarte knoflookcrème, feta en verveine mayonaise

Brandade van klipvis met paling, appelcider, rillettes van kabeljauw en appel

Zeebaars met gebakken artisjok, sjalot, artisjokkenpuree en beurre rouge

Gerookte runderlende met koolrabi, chimmichurri, trompettes de la mort en lavasjus

Assortiment verse en gerijpte kazen met stroop en notenbrood

Pruimen met groene thee, jasmijngel, hangop en kombucha

Truffel / Macaron / Madeleine
Lekker bij koffie of thee € 5,95

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

Diëten en allergieën
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren. Bedenk of je echt een allergie hebt of een (zelf gekozen) dieet. We kunnen per dag maar een beperkte tijd reserveren voor het aanpassen van het menu zonder een meerprijs te hoeven rekenen.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

‘Plat du Jour’ (amuse & piece + brood en boter) = 27,00 *
Tweegangen € 37,00 *
Driegangenmenu € 47,00 **
Viergangenmenu € 57,00
Vijfgangenmenu € 67,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zesgangenmenu € 77,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)

De menu’s tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu’s liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra.

* Dit serveren we niet ‘s-avonds
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.