Skip to main content

Menu

‘Geay’ oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-

Twee gepocheerde oesters met rode biet en venkel
2 st. = € 12,00

Ceviche van heilbot met zoete aardappel, grapefruit, gember en limoen

Gebakken eikhaas met pompoenrösti, Époisses-saus en krokante boerenkool

Zeebaars in botersaus met zwarte knoflook en forel-eitjes, auberginepuree, shiitakes en peterselie

Boerderijhoen met morieljes, dragon, meiraapjes, schuim van Parmezaan en crème van koningsboleten

Assortiment verse en gerijpte kazen met gefermenteerde peer en notenbrood

Castagnaccio met rozijn, pijnboompit, rozemarijn en honing, kastanjecrème met koffie en citroensorbet met rozemarijn

Macaron, financier, truffels naar keuze, en trekdrop. Lekker bij koffie of thee. € 6,50

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

Diëten en allergieën
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

Plat du Jour  € 30,00 *
Twee gangen € 41,00 *
Drie gangen € 51,00 **
Vier gangen € 61,00
Vijf gangen € 71,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zes gangen € 81,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)

Inbegrepen bij de plat du jour en alle menu’s zijn een aperitiefhapje, amuse, zuurdesembrood en boter.

Menu’s t/m vijf gangen zijn inclusief dessert. Kaas i.p.v. dessert kost 4,60 supplement.

! Allergieën & (di)eetwensen graag overleggen met de bediening

* Dit serveren we enkel met de lunch.
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.

Wijnarrangement
per glas € 8,50
per 1/2 glas € 5,00

Zelf aan de slag
Het boek ‘Verworven smaak’ van Jeroen Vesters is te koop voor € 19,90