Skip to main content

Menu Vesters

15 maart t/m 2 april

ENTREE
Cannelloni van koolrabi gevuld met krab, limoen en dille met gekoelde krabbouillon soja en sesam

ENTREMET
Schorseneer, shii take en pinda in beurre-blanc met miso en sinaasappelvinaigrette

ENTREMET
Filet van heilbot met lever, peterseliepuree, champignons, truffel en hazelnoot

PIECE
Filet van boerderijhoen met daslook (zonder pesto), meiraapjes en morieljes, parmezaanschuim en aligot

FROMAGE
Assortiment verse en gerijpte kazen met gefermenteerde peer en notenbrood

DESSERT
Bietencake met zoethoutcrème, gekonfijte biet, pecannoot en ijs van cranberry

 

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

DIËTEN & AllERGIEËN
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren. Bedenk of je echt een allergie hebt of een (zelf gekozen) dieet. We kunnen per dag maar een beperkte tijd reserveren voor het aanpassen van het menu zonder een meerprijs te hoeven rekenen.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

PRIJZEN:
‘Plat du Jour’ (amuse & piece + brood en boter) = 27,00 *
Tweegangen € 37,00 *
Driegangenmenu € 47,00 **
Viergangenmenu € 57,00
Vijfgangenmenu € 67,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zesgangenmenu € 77,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)

De menu’s tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu’s liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra.

*  Dit serveren we niet ‘s-avonds
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.