Menu
Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-
Oesters met kombucha van Earl Grey thee, champignon en eekhoorntjesbrood & citrusrasp
2 st. = € 12,-
Ceviche van zeebaars met trompettes de la mort en gefermenteerde muizenmeloentjes
Brandade van klipvis met rilettes van kabeljauw, paling, cider en appel
Snoekbaarsfilet met bloemkool, hazelnoot, parmezaanschuim en cantharellen
Kreeft en kippenlever met pompoen en Oost-Indische kers
Runderlende met puree van peterseliewortel, oesterzwammen, jus met karamel en koffie en chimichurri
Assortiment verse en gerijpte kazen met ceder- appel en notenbrood
Tartelette met bramen, koffie-vanille-ijs, merengue en kastanjepraliné
‘Pecan pie’, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee
€ 6,50