Menu
Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-
Gepocheerde oesters met champagne-beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-
Zeebaarstartaar met sherry-vinaigrette, romesco, manchego en gerookte ham
Pekelharing en mosseltjes met aardappel-prei-saus, augurk en dille
Snoekbaarsfilet met bloemkool, hazelnoot, parmezaanschuim en cantharellen
Gebakken kabeljauw met cassoulet van belugalinzen, chorizo, tomaat en paprika
Geroosterde eendenfilet met gepofte gele biet, olijven, feta en jus van gefermenteerde peer
Assortiment verse en gerijpte kazen met ceder- appel en notenbrood
Gegrilde pruimen met hangop, limoen, notengranola en ijs van jasmijnthee
‘Pecan pie’, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee
€ 6,50