Menu april 2025*
Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-
Oesters met Champagne beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-
Tartaar van tonijn met een mousse van eendenlever, paddenstoelen dashi en beukenzwammen
Risotto van parelgort met krokante shiitake, brandnetelpesto, kruidensla en Parmezaan-schuim
Pikant gekruide en geroosterde kalfstong met salsa van tomatillo’s, mole-saus en pepita’s
Grietfilet met daslook, groene asperges, morieljes en beurre-blanc
Filet van duif met peterseliewortel, peterselie, amandel, rabarber en gember
Assortiment verse en gerijpte kazen met membrillo en notenbrood
Karamel en sober van banaan & kaffir met koffiecrumble, limoen en pinda
Cannelé, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee naar keuze.
€ 6,50