Menu
‘Geay’ oesters met vinaigrette en citroen
€4,- p.st. – 1/2dz = € 25,-
Twee gepocheerde oesters met rode biet, yacon en venkel
2 st. = € 12,00
Tartaar van aardpeer met peer en zwarte olijf, crème van aardpeer en macadamia, gele biet en rammenas, olijfkruim en bergamot
Kabeljauwfilet met bloemkoolcrème, pindakruim, mole en gerookte ham
Zeebaars met gevulde morieljes, dragon, crème van koningsboleten, groene kool met duxelles en morieljejus
Patrijsrouleau met zuurkool, huisgemaakte worst, gedroogde druiven en pommes amandes
Assortiment verse en gerijpte kazen met gefermenteerde peer en notenbrood
Rijstcrème met limoncello, pruimedanten, abrikozen en kweepeer met amandelcrunch en cassia ijs.
Tulband met abrikoos, trekdrop, truffel en macaron. Lekker bij koffie of thee. € 5,95