Menu Vesters
17 Mei t/m 4 juni
ENTRÉE
Ceviche van Corvina in snijboonbouillon, jalapeñomayonaise, krokant bessenwier en bonenkruidolie.
ENTREMET I
Gebakken kabeljauwfilet met aubergine, miso en bakalao, zwarte knoflook en beurre blanc met bosui.
ENTREMET II
Risotto van Aquarello-rijst met brandnetelpesto, morieljes, koningsboleten en Parmezaanschuim.
PIECE
Twee bereidingen van Nederlands Wagyu rund met uitjes, doperwten, munt, sumak en pommes fondant.
FROMAGE
Assortiment verse en gerijpte kazen met stroop en notenbrood.
DESSERT*
Kiwi met saké, pandancremeux, ijs van kiwi en shisobouillon.
* Het dessert wordt eind week 20 vervangen
* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.
DIËTEN & AllERGIEËN
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren. Bedenk of je echt een allergie hebt of een (zelf gekozen) dieet. We kunnen per dag maar een beperkte tijd reserveren voor het aanpassen van het menu zonder een meerprijs te hoeven rekenen.
Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.
PRIJZEN:
‘Plat du Jour’ (amuse & piece + brood en boter) = 27,00 *
Tweegangen € 37,00 *
Driegangenmenu € 47,00 **
Viergangenmenu € 57,00
Vijfgangenmenu € 67,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zesgangenmenu € 77,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)
De menu’s tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu’s liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra.
* Dit serveren we niet ‘s-avonds
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.