Skip to main content

Menu juni 2025*

Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-

Oesters met huisgemaakte groene tabasco en bleekselderij
2 st. = € 12,-

Ceviche van zeebaars met karnemelk, grapefruit, peultjes en bonenkruid

Berlingot’s met waterkersbouillon, bergamot, snijbiet, zuring en Belperknolle

Tomaat, pancetta, verveine, olijf, feta en gebrande garnalen

Gebakken kabeljauw met cassoulet van doperwten, chorizo en morieljes

Runderlende met artisjok, paprika, romesco, amandel, baharat-specerijen en jus met gedroogde zwarte citroen

Assortiment verse en gerijpte kazen met vruchtencompote en notenbrood

Aardbeisalade met venkel en anijsmerengue en vlierbloesemijs

Cannelé, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee naar keuze.
€ 6,50

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

Diëten en allergieën
We houden graag rekening met diëten en allergieën en dat lukt het beste wanneer je dit bij het reserveren of minimaal een dag voor je komst kenbaar maakt. Echter, het eten bij Vesters wordt ambachtelijk gemaakt, in één productieruimte en kan daarom sporen bevatten van alle allergenen. Vraag voor uitgebreidere informatie naar de allergenenkaart.
Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

Plat du Jour   € 32,50 *
Twee gangen  € 43,50 *
Drie gangen    € 53,50 **
Vier gangen    € 63,50
Vijf gangen     € 73,50
Zes gangen     € 83,40
Zeven gangen € 93,50

Inbegrepen bij de plat du jour en alle menu’s zijn een aperitiefhapje, amuse, zuurdesembrood en boter.

Menu’s t/m zes gangen zijn inclusief dessert. Kaas i.p.v. dessert kost 4,90 supplement.

! Allergieën & (di)eetwensen graag overleggen met de bediening

* Dit serveren we met de lunch maar niet bij het diner.
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.

Wijnarrangement
per glas € 8,90
per 1/2 glas € 5,50

Zelf aan de slag
Het boek ‘Verworven smaak’ van Jeroen Vesters is te koop voor € 24,50