Menu mei 2025*
Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-
Oesters met Champagne beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-
Asperges met crème van knolselderij en macadamia, zacht gegaarde en gerookte eidooier en kruidensla
Noordzeekrab met appel, kimchi, beurre-blanc met wei en limoen
Pikant gekruide en geroosterde kalfstong met salsa van tomatillo’s, mole-saus en pepita’s
Heilbot met daslook, groene asperges, meiknol, morieljes en tobiko eitjes
Filet van duif met peterseliewortel, peterselie, amandel, rabarber en gember
Assortiment verse en gerijpte kazen met membrillo en notenbrood
‘Namelaka’ van witte chocolade, rabarberbouillon, basilicum en rabarber ijs
Cannelé, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee naar keuze.
€ 6,50