Skip to main content

Menu t/m 23 Februari 2025*

Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-

Oesters met Champagne beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-

Salade van schorseneer, rammenas en gefermenteerde appel, amandel, gerookte geitenkaas

Gelakte makreelfilet van de barbecue met wortelsalade en een jalapeño mayonaise

Heekfilet in karnemelk gegaard, bloemkool, eendenleverterrine en oesterblad

Zeeduivel met beukenzwammen en aardpeer en een soja beurre-blanc met komkommer en dille

Runderlende met peterseliewortel, kervel en jus met gezouten karamel

Assortiment verse en gerijpte kazen met ceder-appel en notenbrood

Rijstecrème met pruimedanten in brandy, sinaasappelzestes, limoen en boerenmeisjes-ijs

Mini tartelette, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee naar keuze.
€ 6,50

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

Diëten en allergieën
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

Plat du Jour   € 32,50 *
Twee gangen  € 43,50 *
Drie gangen    € 53,50 **
Vier gangen    € 63,50
Vijf gangen     € 73,50
Zes gangen     € 83,40
Zeven gangen € 93,50

Inbegrepen bij de plat du jour en alle menu’s zijn een aperitiefhapje, amuse, zuurdesembrood en boter.

Menu’s t/m zes gangen zijn inclusief dessert. Kaas i.p.v. dessert kost 4,90 supplement.

! Allergieën & (di)eetwensen graag overleggen met de bediening

* Dit serveren we met de lunch maar niet bij het diner.
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.

Wijnarrangement
per glas € 8,90
per 1/2 glas € 5,50

Zelf aan de slag
Het boek ‘Verworven smaak’ van Jeroen Vesters is te koop voor € 24,50