Skip to main content

Menu

‘Geay’ oesters met vinaigrette en citroen
€4,- p.st. – 1/2dz = € 25,-

Twee gepocheerde oesters met rode biet, yacon en venkel
2 st. = € 12,00

Tartaar van aardpeer met peer en zwarte olijf, crème van aardpeer en macadamia, gele biet en rammenas, olijfkruim en bergamot

Kabeljauwfilet met bloemkoolcrème, pindakruim, mole en gerookte ham

Zeebaars met gevulde morieljes, dragon, crème van koningsboleten, groene kool met duxelles en morieljejus

Patrijsrouleau met zuurkool, huisgemaakte worst, gedroogde druiven en pommes amandes

Assortiment verse en gerijpte kazen met gefermenteerde peer en notenbrood

Rijstcrème met limoncello, pruimedanten, abrikozen en kweepeer met amandelcrunch en cassia ijs.

Tulband met abrikoos, trekdrop, truffel en macaron. Lekker bij koffie of thee. € 5,95

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.

Diëten en allergieën
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

‘Plat du Jour’ (amuse & piece + brood en boter) = 27,00 *
Tweegangen € 39,00 *
Driegangenmenu € 49,00 **
Viergangenmenu € 59,00
Vijfgangenmenu € 69,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zesgangenmenu € 79,00 (laatste keukenbestelling 20 uur)

De menu’s tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu’s liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra.

* Dit serveren we niet ‘s-avonds
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.