Skip to main content

Menu mei 2025*

Geay oesters met vinaigrette en citroen
€4,50- p.st. – 1/2dz = € 25,-

Oesters met Champagne beurre-blanc en kaviaar
2 st. = € 12,-

Asperges met crème van knolselderij en macadamia, zacht gegaarde en gerookte eidooier en kruidensla

Noordzeekrab met appel, kimchi, beurre-blanc met wei en limoen

Pikant gekruide en geroosterde kalfstong met salsa van tomatillo’s, mole-saus en pepita’s

Heilbot met daslook, groene asperges, meiknol, morieljes en tobiko eitjes

Filet van duif met peterseliewortel, peterselie, amandel, rabarber en gember

Assortiment verse en gerijpte kazen met membrillo en notenbrood

‘Namelaka’ van witte chocolade, rabarberbouillon, basilicum en rabarber ijs

Cannelé, macaron, truffels naar keuze, en drop. Lekker bij koffie of thee naar keuze.
€ 6,50

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.
** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld.
*** Het hoofdgerecht wisselt zaterdag 17 mei naar Lamsfilet

Diëten en allergieën
Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

Prijzen

Plat du Jour   € 32,50 *
Twee gangen  € 43,50 *
Drie gangen    € 53,50 **
Vier gangen    € 63,50
Vijf gangen     € 73,50
Zes gangen     € 83,40
Zeven gangen € 93,50

Inbegrepen bij de plat du jour en alle menu’s zijn een aperitiefhapje, amuse, zuurdesembrood en boter.

Menu’s t/m zes gangen zijn inclusief dessert. Kaas i.p.v. dessert kost 4,90 supplement.

! Allergieën & (di)eetwensen graag overleggen met de bediening

* Dit serveren we met de lunch maar niet bij het diner.
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond.

Wijnarrangement
per glas € 8,90
per 1/2 glas € 5,50

Zelf aan de slag
Het boek ‘Verworven smaak’ van Jeroen Vesters is te koop voor € 24,50