MENU WEEK 31 & 32  

 

voorgerecht

hoofdgerecht

ballotine van hoen - doperwten - peulen - koningsboleet - bonenkruid - sumak - 

 

dessert

pruim - umeboshi - geitenyoghurt - witte chocolade

 

Attentie: 

In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch reserveren en vragen naar de mogelijkheden. 

 

 

 

VERHAAL

HET

VESTERS THUIS MENU 

 

Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag te bestellen. 

 

Het menu moet thuis nog worden afgemaakt met duidelijke instructies van de chef.

 

Je kan de maaltijden afhalen  tussen 15:00 en 17:00 uur.

 

Het menu is telefonisch te reserveren:

024-3296968 of via een mail naar reserveren@restaurantvesters.nl.

De online-module werkt niet meer.

Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…

 

Jeroen Vesters

 

 

Prijs:

Prijs driegangenmenu: € 34,00 p.p.

 

Extra opties:

- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €17,50

- Kaasplateau: €10,00 pp.

- Oesters: € 3,50 p.st. 

- Koffie bonen van onze brander: € 8,00

- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60 p.st.

 

 

BESTELLEN 

Telefonisch kan je het beste reserveren. 

024-3296968 (maandag en dinsdag niet bereikbaar). Of je kan een mail sturen naar: reserveren@restaurantvesters.nl. 

 

Restaurant Vesters