MENU WEEK 39 & 40  

 

voorgerecht

kreeft – pompoen  -  kippenlever – krokante kippenhuid – oost indische kers 

 

hoofdgerecht

eendenfilet – peterselie – eekhoortjesbrood – amandel - onkruidsalade

 

dessert

kweepeer – nashipeer - witbier – mostarda - szechuan

 

 

 

 

 

VERHAAL

HET

VESTERS THUIS MENU 

 

Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag te bestellen. 

 

Het menu moet thuis nog worden afgemaakt met duidelijke instructies van de chef.

 

Je kan de maaltijden afhalen  tussen 15:00 en 17:00 uur.

 

Het menu is telefonisch te reserveren:

024-3296968 of via een mail naar reserveren@restaurantvesters.nl.

De online-module werkt niet meer.

Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…

 

Jeroen Vesters

Attentie

In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch reserveren en vragen naar de mogelijkheden. 

 

Prijs & extra's

- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.

- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €17,50

- Kaasplateau: €10,00 pp.

- Oesters: € 3,50 p.st. 

- Koffie bonen van onze brander: € 8,00

- Flesje huisgemaakte kruidenbitter: €6,60 

 

 

BESTELLEN 

Telefonisch kan je het beste reserveren. 

024-3296968 (maandag en dinsdag niet bereikbaar). Of je kan een mail sturen naar: reserveren@restaurantvesters.nl. 

 

Restaurant Vesters