Vesters Thuis Menu 23  - 30 okt tm 1 nov.

 

Halloween Edition 

 

Voorgerecht

Pompoensalade met druiven, broccolicrème & geitenkaas

 

Tussengerecht

Pompoengnocchi, trompettes de la mort, parmezaansaus, peterseliewortel, pijnboompit & parmezaan 

               

 

‚Äč

THUIS

MENU

 

Vesters Thuis is een luxe menu dat thuis nog moet worden afgemaakt met duidelijke instructies en YouTube instructie van de chef. De menu's zijn inclusief een desembroodje en snoepje voor bij de koffie. 

 

Het Vesters Thuis Menu is van vrijdag t/m zondag af te halen tussen 15:00 en 18:00 uur.

 

Let op: Het is elke week weer een ander menu!  Met de Kerst bieden we een speciale Vesters Thuis Menu editie. De inhoud hiervan is nog niet bekend. 

Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…

 

Jeroen Vesters

HOOFDGERECHT

Gerookte runderlende, pompoenpuree, witlof, shii take, chimmichurri

 

DESSERT

Carrot-pumpkin cake met gember met limoen, crumble van witte chocolade & gingerbeer ijs

Plus: Kleine Halloween verrassing! 

 

Attentie

In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch overleg.

 

 

 

Restaurant Vesters

 

Prijs & extra's

- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.

- Viergangenmenu: € 42,50 p.p.

- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €17,50

- Kaasplateau: €10,00 pp.

- Oesters: € 3,50 p.st. 

- Koffie bonen van onze brander: € 8,00

- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60

 

BESTELLEN 

Bestel vanaf nu voor week 44. 

Het menu is online te reserveren of telefonisch: 024 329 69 68