VESTERS THUIS MENU NR. 34 

Week 4 -2021 28 tm 31 januari

  

Voorgerecht
Salade van spruitjes met feta, walnoot, pruimedant, gerulde kippenlever met rommelkruid, rode boerenkool 

 

Tussengerecht 

Coquille met schorseneerpuree, oesterzwam en saus van oesterzwam en schorseneer met hazelnoot en truffel            

 

THUIS

MENU

 

Vesters Thuis is een luxe menu dat thuis nog moet worden afgemaakt met duidelijke instructie van de chef. De menu's zijn inclusief een desembroodje en snoepje voor bij de koffie. 

 

De inhoud van het menu wisselt elke week. Dus let op niet elke week is een vegetarisch alternatief voorhanden. 

  

BESTELLEN 

Bestel direct het menu online of telefonisch: 

024 329 69 68

23, 24 januari = uitverkocht

Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…

 

Jeroen Vesters

Hoofdgerecht
Zeewolf en rundersukade met hutspot pastinaak en peen, gebrande ui en botersaus

 

Dessert
Pavlova's met gepocheerde ananas, cremeux van ananas en passie-ananas saus. 

 

---- 

 

Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag af te halen bij het restaurant tussen 15:00 en 18:00 uur.

‚Äč

Restaurant Vesters

ATTENTIE

In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch overleg over de mogelijkheden.

 

Prijs & extra's

- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.

- Viergangenmenu: € 42,50 p.p.

- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €17,50

- Kaasplateau: €10,00 pp.

- Oesters: € 3,50 p.st. 

- Friandises: € 3,00 p.p. 

- Koffie bonen van onze brander: € 8,00

- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60

 

BESTELLEN 

Bestel het menu online of telefonisch: 

024 329 69 68