VESTERS THUIS MENU NR. 38
Week 4 tm 7 maart 2021
Voorgerecht: ‘A night in Tunisia’
Tabouleh, falafel, houmous, aubergine, plat brood, yoghurt
Tussengerecht
Verse spaghetti met stoof van konijnenbout, morieljes en grove mosterd
Hoofdgerecht
Gebakken skrei-filet, bloemkool, pinda, gerookte melk en gerookte ham
Nagerecht: 'Pimm’s tartelette
Chocolade, kumquat, mandarijn en bloedsinaasappel
THUIS
MENU
VESTERS THUIS MENU
Vesters Thuis is een luxe menu dat thuis nog moet worden afgemaakt met duidelijke instructie van de chef. De inhoud van het menu wisselt elke week. Dus niet elke week is een vegetarisch alternatief voorhanden.
Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag af te halen bij het restaurant tussen 15:00 en 18:00 uur.
BESTELLEN
Bestel direct het menu online of telefonisch:
024 329 69 68
Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…
Jeroen Vesters
ALLERGIEEN & AANPASSINGEN
In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch overleg over de mogelijkheden.
PRIJS & EXTRA'S
- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.
- Viergangenmenu: € 42,50 p.p.
- Valentijnmenu: € 45,00 p.p.
- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €19,50
- Kaasplateau: €10,00 pp.
- Oesters: € 3,50 p.st.
- Friandises: € 3,00 p.p.
- Koffie bonen van onze brander: € 8,00
- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60
