MET DE KERST BIEDEN 

WE EEN SPECIALE VESTERS THUIS EDITIE.

De inhoud hiervan is vind u .

 

Ook met Oud & Nieuw hebben we een bijzondere editie: De Savoury Box.

De inhoud is te zien als je 31 december selecteert in de reserveringsmodule.

 

Vesters Thuis Menu nr. 27 

week 48 - 26 tm 29 nov.

 

DE WILD EDITIE 

 

 

 

 

 

 
 

 

THUIS

MENU

 

Vesters Thuis is een luxe menu dat thuis nog moet worden afgemaakt met duidelijke instructie van de chef. De menu's zijn inclusief een desembroodje en snoepje voor bij de koffie. 

 

Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag af te halen bij het restaurant tussen 15:00 en 18:00 uur. Alleen 24 december en 31 december bezorgen we.

Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…

 

Jeroen Vesters

VOORGERECHT

Terrine van wild zwijn en patrijs met bietensalade en compôte van mispel

 

TUSSENGERECHT

'Vol-au-vent' met konijnragoùt, grove mosterd, dragon en spruiten.

 

Hoofdgerecht

Reepeper en reefilet met rode kool, 'Gratin Dauphinois' en rodewijnjus.

 

DESSERT

Warme rijstepap met vanille, koffie-kaneel-ijs en pruimedanten in Brandy.

 

 

 

Restaurant Vesters

ATTENTIE

In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch overleg over de mogelijkheden.

 

Prijs & extra's

- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.

- Viergangenmenu: € 42,50 p.p.

- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €17,50

- Kaasplateau: €10,00 pp.

- Oesters: € 3,50 p.st. 

- Friandises: € 3,00 p.p. 

- Koffie bonen van onze brander: € 8,00

- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60

 

BESTELLEN 

Bestel het menu online of telefonisch: 

024 329 69 68