VESTERS THUIS MENU NR. 46
Week 17 - 29 april t/m 2 mei
Voorgerecht
Rettich en komkommer met mierikswortel en enoki paddestoelen
Tussengerecht
Gebakken roodbaars met venkel, avocadocrème en dragon
Hoofdgerecht
Gesudderde wang met asperges, krieltjes, bospeenpuree en mosterd-sinaasappeljus
Nagerecht
Worteltaart met gember en kaffir met zoetzure-wortelsalde en gemberbier ijs.
THUIS
MENU
VESTERS THUIS MENU NR. 45
Week 16 - 22 t/m 25 april
Voorgerecht
Pekelharing met komkommer, koolrabi, gin en jeneverbes
Tussengerecht
Tortellini met paddenstoel en walnoot, spitskool, paddenstoelendashi en parmezaan
Hoofdgerecht
Filet en bout van pousin met gele biet, gebrande appel, mosterdjus en zuring
Nagerecht
Bokkenpoot met miso, sinaasappelsalade en koffieijs
Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…
Jeroen Vesters
BEREIDING
Vesters Thuis is een luxe menu dat thuis nog moet worden afgemaakt met duidelijke instructie van de chef. De inhoud van het menu wisselt elke week. Er is niet elke week een vegetarisch alternatief voorhanden.
BESTELLEN & OPHALEN
Bestel het menu hier of telefonisch:
024 329 69 68
Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag af te halen bij het restaurant tussen 15:00 en 18:00 uur.
ALLERGIEEN & AANPASSINGEN
In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch overleg over de mogelijkheden.
PRIJS & EXTRA'S
- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.
- Viergangenmenu: € 42,50 p.p.
- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €17,50
- Kaasplateau: €10,00 pp.
- Oesters: € 3,50 p.st.
- Friandises: € 3,00 p.p.
- Koffie bonen van onze brander: € 8,00
- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60
DE MESSENSLIJPER
Aankomende weken kun je je messen laten slijpen bij Vesters.
Prijzen:
Bestekmes kartel: 2,50
Bestekmes glad: 2,75
Keukenmes /koksmes: 6,90
Broodzaagmes: 8,90
Schaar (geen kartel): 7,50
Voorwaarden:
- Je boekt online in onze reserveringsmodule van Resengo (bij je bestelling van een Vesters Thuis Menu) welke messen en hoeveel je er geslepen wilt hebben. Je mag ze ook inleveren als je een menu komt ophalen aankomend weekend. Maar ook als je geen menu besteld kun je gebruik maken van deze service.
- Je levert je messen gewikkeld in een theedoek aan op donderdag 15 t/m vrijdag 23 april tussen 10.00 en 18.30 uur. (let op: op maandag en dinsdag zijn we niet aanwezig)
- Wij voorzien je messen van een naam en leggen ze veilig weg.
- Je messen zijn weer op te halen vanaf zaterdag 24 april.
