VESTERS THUIS MENU NR. 38 

 

Week 4 tm 7 maart 2021

 

 

Voorgerecht: ‘A night in Tunisia’

Tabouleh, falafel, houmous, aubergine, plat brood, yoghurt

 

Tussengerecht

Verse spaghetti met stoof van konijnenbout, morieljes en grove mosterd

 

Hoofdgerecht

Gebakken skrei-filet, bloemkool, pinda, gerookte melk en gerookte ham

 

Nagerecht: 'Pimm’s tartelette

Chocolade, kumquat, mandarijn en bloedsinaasappel

 

THUIS

MENU

 

Vesters Thuis is een luxe menu dat thuis nog moet worden afgemaakt met duidelijke instructie van de chef.  De inhoud van het menu wisselt elke week. Dus niet elke week is een vegetarisch alternatief voorhanden. 

 

Het Vesters Thuis Menu is van donderdag t/m zondag af te halen bij het restaurant tussen 15:00 en 18:00 uur.

  

BESTELLEN 

Bestel direct het menu online of telefonisch: 

024 329 69 68

Morgen maak ik gegrild klapstuk voor jullie, met gebakken cantharellen en pompoenpuree. Een beetje grof zout met jeneverbes strooi ik dan over het vlees, want dat knerpt lekker…

 

Jeroen Vesters

ALLERGIEEN & AANPASSINGEN

In deze menu's zijn uit logistieke overwegingen geen aanpassingen mogelijk. Bij een allergie graag telefonisch overleg over de mogelijkheden.

 

PRIJS & EXTRA'S

- Driegangenmenu: € 35,00 p.p.

- Viergangenmenu: € 42,50 p.p.

- Valentijnmenu: € 45,00 p.p.

- Fles bijpassende wijn, wit of rood: €19,50

- Kaasplateau: €10,00 pp.

- Oesters: € 3,50 p.st. 

- Friandises: € 3,00 p.p. 

- Koffie bonen van onze brander: € 8,00

- Flesje huisgemaakte limoncello: €6,60

Restaurant Vesters

BESTELLEN 

Bestel het menu online of telefonisch: 

024 329 69 68