contact &

  reserveren

 

Openingstijden

Lunch:

Woe t/m Za vanaf 12:00u / Zo vanaf 13:00u.

Diner:

Di t/m Za vanaf 18:00u / Zo vanaf 16:00u

 

Let op: Donderdag 21 maart wijnmakersdiner

 

 

 

 

Reserveren

Telefoon 024 329 69 68

Restaurant Vesters

Adres

Groesbeeksedwarsweg 307

6521 DK Nijmegen

Telefoon 024 329 69 68

info@restaurantvesters.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram 

 

VACATURES  

Chef de partie

Wij zijn op zoek naar een ‘chef de partie’ met werkervaring op een hoog ambachtelijk niveau. We zoeken iemand met affiniteit en ervaring bij voorkeur in de patisserie en garde.

 

Het gaat om een uitdagende baan in een creatieve omgeving waarbinnen je zowel leiding moet kunnen geven als ontvangen. Belangrijke kwaliteiten voor het uitoefenen van deze functie zijn creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Daarnaast zijn goede communicatieve eigenschappen en voldoende relativeringsvermogen in de vorm van humor onontbeerlijk. 

 

Kwalificaties voor het solliciteren zijn: 

- Afgeronde vakopleiding niveau 3/4

- Werkervaring in goede restaurants

- In bezit van een leermeester diploma of bereid dit te halen

 

De werkzaamheden kunnen in overleg aangevangen worden per mei/juni/juli 2019.

 

Solliciteren kan middels het sturen van een gemotiveerde email inclusief C.V. t.a.v. dhr. Vesters naar info@restaurantvesters.nl

 

Medewerker bediening (part time) 

Per direct zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker bediening (18+) voor gem. 2 avonden per week. We zoeken iemand met horeca ervaring, passie voor lekker eten en drinken, een flexibele instelling een gastvriendelijke instelling. Daarnaast waarderen we humor en een goede uiterlijke verzorging.   

 

Afwasmedewerker

We zijn op zoek naar een gemotiveerde afwasmedewerker die 1 á 2 avonden per week wil werken.

 

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures dan kan je een korte motivatie en CV  per mail sturen naar info@restaurantvesters.nl. t.a.v. Nikolien Verstraelen