LE
PLAT DU JOUR
DAG HARD WERKEN
HALLO LEKKER ETEN
‘Le plat du jour’ bij restaurant Vesters is een smakelijk gerecht dat op doordeweekse dagen uit de keuken komt. Soms is het een klassieker of een idee uit een vergeeld, oud kookboekje. Een andere keer is het een nieuwe combinatie in de laatste experimentele fase of we gebruiken de herinnering aan een fijne vakantie. Misschien krijg je wel een obscuur ingrediënt op je bord dat maar in kleine oplages op de markt komt. In elk geval: onze ‘plat du jour’ is altijd een gerecht met een verhaal en de prijs ervan is altijd zacht.
Geniet van ‘le plat du jour’ bij Vesters op dinsdag tot en met donderdag voor €19,50
De 'plat du jour' van dinsdag 11 t/m donderdag 13 september:
Met de herfst in het achterhoofd, serveren we de als 'plat du jour' een idee voor de nieuwe kaart: kalfswang en kalfsbavette met morieljes in rode wijnjus, pastinaak, koffie, eekhoorntjesbrood en klaverzuring. Jullie mogen het zeggen...
