HET

MENU

 

 

 ---

 

ENTREMET

 Gebrande corvina met zeevenkel, pompoencrème, bimi en amandelvinaigrette 

 

 

Runderlende met koffie en Turkse peper, gebakken asperge, cantharellen en morieljejus

 

Soufflé van kefir en vanille met salade van granaatappel, sinaasappel, aardbei en rabarber

 

 

---

 

    

 

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.

** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden bijbesteld. 

  

Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren. Bedenk of je echt een allergie hebt of een (zelf gekozen) dieet. We kunnen per dag maar een beperkte tijd reserveren voor het aanpassen van het menu zonder een meerprijs te hoeven rekenen. 

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

 

PRIJZEN:

'Plat du Jour' (amuse & piece + brood en boter) = 26,00 *

Tweegangen            € 36,00 *

Driegangenmenu   € 46,00 **
Viergangenmenu    € 56,00
Vijfgangenmenu      € 66,00  (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zesgangenmenu     € 76,00  (laatste keukenbestelling 20 uur)

 

De menu's tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu's liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra. 
 

*   Dit serveren we niet 's-avonds 
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond. 

Restaurant Vesters
Restaurant Vesters