HET

MENU

 

 

Rundertartaar met venkelbloem, dragonmayonaise en

krokant mosterdzaad.

 

 --- 

 

ENTREMET

 ---

 

ENTREMET **

 Risotto met kokkels en een salade van coquille bloedworst, artisjok en zuring 

 

 Eend met rode biet, vijg, rode ui, urfa biber,

sinaasappelzestes, soja en rode wijnjus

 

 

Triffele van bramen, custard en vanilleroom & 

bieten-hibiscuscrumble

 

---

 

    

 

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten. De gerechten met de ** worden vanaf zaterdag 23 oktober vervangen.

Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet altijd honoreren.

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel!

 

PRIJZEN:

'Plat du Jour' (piece, amuse + brood en boter) = 24,00 *

Tweegangen           € 32,00*

Driegangenmenu   € 46,00 **
Viergangenmenu    € 56,00
Vijfgangenmenu      € 66,00 
Zesgangenmenu     € 76,00

 

De menu's tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu's liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra. 
 

*   Dit serveren we enkel met de lunch
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond. 

Restaurant Vesters
Restaurant Vesters