HET

MENU

 

Fase 1: De terrassen mogen open, maar binnen mogen nog geen gasten ontvangen worden.

Omdat wij een heerlijk terras hebben met middag en avondzon gaan wij in deze fase open van vrijdag tot en met zondag. We serveren dan een drie gangenmenu en een klein aantal andere versnaperingen zoals verse oesters, een kaasplateau en lekkere friandises voor bij de koffie. Parallel hieraan blijven we onze Vesters Thuis Menu’s uitgeven.

 

Met Hemelvaart (a.s. donderdag 13 mei) zijn we bij goed weer ook geopend.

 

Bij slecht weer zetten we je reservering graag om in een Vesters Thuis Menu. 

 

'Plat du Jour' (piece + brood en boter) = 22,50 

Drie gangen lunch menu = 42,50

 

 

Tempeh met houmous van zwarte bonen,

kruidensalade en asperges.

Gerookte ribeye  met chimmichurri, doperwten,

sugar snaps, cantharellen en koffie.

 

 

Tarte tatin met ananas, kruidnagel en

gerookte chocoladesorbet.

 

---

 

    

 

Fase 2: De terrassen mogen open maar binnen mogen nog geen gasten worden ontvangen. Het weer blijft stabiel droog en warm genoeg om langere tijd buiten te zitten (boven de 18 graden).

De openingstijden zullen worden verruimd alsmede de kaart. Parallel hieraan zullen we de Vesters Thuis Menu’s blijven uitgeven.

 

Fase 3: De restaurants mogen open (met restricties in aantallen, afstanden en tijden).

We zullen weer opengaan van dinsdag t/m zondag en een menu met vier tot zes gangen aanbieden. Het aantal Vesters Thuis Menu’s zal worden afgebouwd.

 

Fase 4: De restaurants mogen weer open zonder restricties. 

We zullen weer volledig opengaan inclusief lunch. De kaart wordt uitgebreider en de Vesters Thuis Maaltijden zullen alleen bij speciale gelegenheden worden aangeboden.

 

 

Bij bijzondere diëten of allergieën hebben wij

graag van te voren contact over de mogelijkheden.

 

Wij serveren geen veganistisch aangepast menu.

 

 

Restaurant Vesters