HET

MENU

 

 

Gepekelde watermeloen met jenever, tomaat, olijf en feta

 

 --- 

 

ENTREMET

Tarbot met morieljes, daslook en lamsoor

 

 

 

ENTREMENT

Rode poon met inktvis, tomaat, geroosterde paprika

en Turkse peper

 

 Flanksteak van kalf met cantharellen,

crème van wortel en kummel, tuinbonen en

jus met bonenkruid en sinaasappel

 

 

Aardbeien met cremeux met citroen,

vlierbloesemyoghurt ijs en dragon

 

---

 

    

Bij bijzondere diëten of allergieën hebben wij graag van te voren contact over de mogelijkheden.

Omdat wij de Franse keuken als basis gebruike en daarmee gebruik maken van room, boter, melk, eieren en kaas in veel van onze bereidingen serveren geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

 

PRIJZEN:

'Plat du Jour' (piece, amuse + brood en boter) = 24,00 *

Twee gangen           € 32,00*

Driegangenmenu   € 46,00 **
Viergangenmenu    € 56,00
Vijfgangenmenu      € 66,00 
Zesgangenmenu     € 76,00

 

De menu's, tot en met het vijfgangenmenu, hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu's liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60.
 

*   Dit serveren we enkel met de lunch
** Dit serveren we niet op vrijdag-en zaterdagavond. 

Restaurant Vesters