HET

MENU

MENU VESTERS

 

Zeebaarstartaar met koolrabi, allegranza, paddenstoelenketchup en sherry

 

 

 ---

 

ENTREMET

 Rouleau van hoen met aardpeer en macadamia, palmkool en lavasjus

 

Selectie van vijf kazen met een ‘Welsh rarebit’, 

huisgemaakte stroop en notenbrood

 

Chocoladetaart met noten, met ijs van vijgen en balsamico

 

 

 

---

 

    

 

* Het menu kan afwijken van wat op de website staat i.v.m. wisselingen in leveringen van dagverse producten.

** Oesters zitten niet standaard in het menu maar kunnen los worden besteld. 

  

Onze gerechten worden met zorg samengesteld en voorbereid. Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van tevoren contact over de mogelijkheden. Niet tijdig doorgegeven allergieën of eetwensen kunnen wij niet honoreren. Bedenk of je echt een allergie hebt of een (zelf gekozen) dieet. We kunnen per dag maar een beperkte tijd reserveren voor het aanpassen van het menu zonder een meerprijs te hoeven rekenen. 

Aangezien wij de Franse keuken als basis gebruiken, en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen, serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel.

 

PRIJZEN:

'Plat du Jour' (amuse & piece + brood en boter) = 26,00 *

Tweegangen            € 36,00 *

Driegangenmenu   € 46,00 **
Viergangenmenu    € 56,00
Vijfgangenmenu      € 66,00  (laatste keukenbestelling 20 uur)
Zesgangenmenu     € 76,00  (laatste keukenbestelling 20 uur)

 

De menu's tot en met het vijfgangenmenu hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu's liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra. 
 

*   Dit serveren we niet 's-avonds 
** Dit serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond. 

Restaurant Vesters
Restaurant Vesters