HET

MENU

 

 

Tonijntartaar met palingmousse, enoki,

beukenzwammen en dashi.  

 

 --- 

 

ENTREMET

Heek gegaard in karnemelk met bloemkool

met terrine van eendenlever en oesterblad.   

    

 ---

 

ENTREMET

'Imam Bayaldi’ met romesco en zwarte sesam , Turks brood met yoghurtdip. 

 

Duivenborst met krokant van amandel, citroen en gember, met peterseliewortel, gemberjus en peterselie.

 

 

Panna cotta van abrikozen met mirabellen

en mascarpone-ijs.

 

---

 

    

 

* het menu kan afwijken van wat op de website staat ivm wisselingen in leveringen van dagverse producten

Bij (bijzondere) diëten of allergieën hebben wij graag van te voren contact over de mogelijkheden.

Omdat wij de Franse keuken als basis gebruiken (en daarmee dus ook room, boter, melk, eieren en kaas in onze bereidingen) serveren we geen veganistisch aangepast menu. Vegetarisch kan op aanvraag wel!

 

PRIJZEN:

'Plat du Jour' (piece, amuse + brood en boter) = 24,00 *

Twee gangen           € 32,00*

Driegangenmenu   € 46,00 **
Viergangenmenu    € 56,00
Vijfgangenmenu      € 66,00 
Zesgangenmenu     € 76,00

 

De menu's, tot en met het vijfgangenmenu, hebben een zoet dessert. Wil je in deze menu's liever een kaasgerecht,
dan kost dat € 4,60 extra. 
 

*   Dit serveren we enkel met de lunch
** Dit serveren we niet op vrijdag-en zaterdagavond. 

Restaurant Vesters