CONTACT 

Openingstijden

Lunch:

Donderdag t/m zondag v.a. 12 uur 

Diner:

Woensdag t/m zondag vanaf 17 uur

 

Let op: tijdelijk zijn we op dinsdag gesloten. Voor groepsaanvragen of private-dining kun je altijd contact opnemen.

 

Reserveren

Telefoon 024 329 69 68 of online

Vragen m.b.t. reserveringen / groepen naar info@restaurantvesters.nl

 

Adres

Groesbeeksedwarsweg 307

6521 DK Nijmegen

Telefoon 024 329 69 68

info@restaurantvesters.nl

 

Volg ons op de voet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief 

Volg ons op Facebook en Instagram

 

 

VACATURES

SOMMELIER

Vesters is op zoek naar een echte gastheer of gastvrouw met bijzondere interesse en kennis van wijn en spijs. Iemand bij wie het hart sneller klopt wanneer het gesprek over eten en drinken gaat. We hebben een fulltimebaan voor jou, in een ambachtelijke en creatieve werkomgeving.

 

De functie sommelier houdt in dat je samen met je collega’s van het bedieningsteam en de leidinggevende van de keuken verantwoordelijk bent voor het goed verlopen van de lunch en het diner in het restaurant. Je hebt daarbinnen een speciale focus op het inkopen en verkopen van de wijnen in het restaurant. Je geeft wijnadviezen aan gasten, licht de mooie wijnen toe en draagt bij aan een totaalbeleving.

 

Als sommelier ben je verantwoordelijk voor:

- het up to date houden van onze wijnkaart

- controleren en aanvullen van de wijnvoorraad

- de wijnbestellingen en contact onderhouden met de importeurs

- samenstellen van wijnarrangementen

- bewaken van marges en kostenberekeningen

- trainen en informeren van je collega’s

 

We zoeken iemand met:

- mensenkennis en gevoel voor timing en humor

- interesse in alles wat met wijn en spijs van doen heeft

- iemand met werkervaring in een ambachtelijk restaurant

- Een creatieve, maar toch stabiele doorzetter

- Gemiddelde wijnkennis, in het bezit is van WSET 3 of vinologen opleiding of bereid dit te gaan volgen.

 

Solliciteren kan door het schrijven van een motivatiebrief met cv per mail naar: info@restaurantvesters.nl t.a.v. Mevr. N. Verstraelen

 

 

Medewerker bediening

(parttime-fulltime)

Vanaf september zijn wij op zoek naar een sterke kracht in ons bedieningsteam. Wij zoeken iemand met ten minste 1 jaar ervaring in de horeca.  

 

Bij Vesters houden we van medewerkers met karakter, energie en humor. Het gaat om een uitdagende baan in een creatieve omgeving waarbinnen je zowel leiding moet kunnen geven als ontvangen. We zoeken iemand met een brede interesse, in gastronomie, maar ook in de andere goede dingen die het leven biedt.

 

Wat bieden wij jou? 

- Een goed salaris conform de horeca cao 

- Een parttime (24-32 uur) arbeidsovereenkomst of fulltime (38-40 uur).

- Werken in een gezellig & ambitieus team met uitsluitend topproducten

 

Interesse? Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op 

 

Solliciteren kan door het schrijven van een motivatiebrief met cv per mail naar: info@restaurantvesters.nl t.a.v. Mevr. N. Verstraelen 

 

 ---

 

Je kan altijd een open sollicitatie sturen 

met een motivatie en CV per mail naar info@restaurantvesters.nl

t.a.v. Nikolien Verstraelen

 

 

Restaurant Vesters
Restaurant Vesters