AGENDA

  JAN/FEB/MRT

2020

 

'WET FEBRUARY'

GEHELE MAAND FEBRUARY

Nu 'dry Januari' voorbij is gevlogen, is het  tijd om bij te komen van de goede voornemens.  In de hele 'Wet February' bieden we een compleet verzorgde lunch of diner van ZES GANGEN met bijpassende wijnen, aperitief en uitgebreide koffie of thee met friandises en lokaal digestief voor 99,- euro p.p. (normaal 131,- euro). An offer you can't refuse, natuurlijk.

Dit arrangement is, uit sportiviteit, ook non- alcoholisch verkrijgbaar, en dan voor 89.- euro.  

 

LAZY SUNDAY LUNCH

ELKE ZONDAG! 

Lekker lunchen kan bij Vesters van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 13 uur. We bieden net als bij het diner de keuze uit een chefs menu of een zelf gekozen selectie van de 'a la carte kaart'.  Speciaal op zondagmiddag hebben we een aanbod: de Lazy lunch. Deze Lazy Lunch bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee met friandises voor 36,- euro.

 

HIGH WINE

ALLE ZONDAGEN VA 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

 

Restaurant Vesters