AGENDA

SEPT/OKT

NoV/DEC

 

PLAT DU JOUR

ELKE WEEK OP DI/WOE/DO 

‘Le plat du jour’ bij restaurant Vesters is een smakelijk gerecht dat op doordeweekse dagen uit de keuken komt. Soms is het een klassieker of een idee uit een vergeeld, oud kookboekje. Een andere keer is het een nieuwe combinatie in de laatste experimentele fase of we gebruiken de herinnering aan een fijne vakantie. Misschien krijg je wel een obscuur ingrediënt op je bord dat maar in kleine oplages op de markt komt. In elk geval: onze ‘plat du jour’ is altijd een gerecht met een verhaal en de prijs ervan is altijd zacht. Geniet van de 'plat du jour’ bij Vesters, voor € 19,50 op dinsdag tot en met donderdag.

Kijk op Facebook voor het actuele gerecht.

 

HIGH WINE

Alle zondagen vanaf 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

 

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

KERST

24-25-26 december

Vesters is geopend op Kerstavond en op 1e Kerstdag en 2e Kerstdag voor zowel lunch als diner. We serveren een speciaal kerstmenu.

 

OUDEJAARSFUIF

zondag 30 DECEMBER

Vesters is dit jaar ook na de Kerstdagen nog geopend. We eindigen 2018 op zondag de 30e met een informele oudejaarsfuif. Compleet met glühwein, vuur, blini's met kaviaar en een mini-oliebol bij de koffie. We serveren alleen een verrassingsmenu (geen a la carte) van 3 t/m 5 gangen.

 

 

 

Restaurant Vesters