AGENDA

JAN/FEB/MRT 2019

 

WIJNMAKERSDINER

Donderdag 21 maart 

Restaurant Vesters en Wijnhandel Marcel Arentz slaan op donderdag 21 maart 2019 de handen ineen voor een wijnmakersdiner met David Ferreira van Herdade do Mouchão en Joana Vida van Venâncio da Costa Lima.

Deze twee vooraanstaande Portugese wijnhuizen maken wijn in de herkomstgebieden Alentejo en Moscatel de Setubal, gelegen in het zuiden van Portugal.

Tijdens deze avond vertellen David Ferreira en Joana Vida over hun wijnen en worden deze gedronken in combinatie met vier bijpassende gangen. Tijdens het diner worden de volgende wijnen geschonken:

 

•Herdade do Mouchão Alentejo Dom Rafael Branco 2017

•Herdade do Mouchão Alentejo Dom Rafael Tinto 2015

•Herdade do Mouchão Alentejo Ponte das Canas Tinto 2013

•Herdade do Mouchão Alentejo Tinto 2013

•Venâncio da Costa Lima Moscatel de Sétubal Pioneiro 2014

•Venâncio da Costa Lima Moscatel Roxo de Sétubal Pioneiro 2013

 

Het aanbod: bovenstaande wijnen in combinatie met een bijpassend 4-gangen menu, koffie/thee met wat lekkers en water, voor de all-in prijs van 84,00 euro.

 

Tijd: aanvang tussen 18:45-19:15.

De avond eindigt om 22:30.

 

reserveren@restaurantvesters.nl

 

RESTAURANTWEEK

12 t/m 27 maart 

Binnenkort start de Restaurantweek weer! Van 12 maart t/m 27 maart serveren wij een 3-gangendiner voor 31,50 euro en een 3-gangenlunch voor maar 27,50 euro Klik hier om direct te reserveren .

 

Let op! Het aantal plaatsen is helaas beperkt dus wees er snel bij.

 

HIGH WINE

Alle zondagen vanaf 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

 

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

 

 

Restaurant Vesters