AGENDA

APR/MEI/JUN 2019

LAZY LUNCH

ELKE 2e ZONDAG VD MAAND

Lekker uitgebreid lunchen kan natuurlijk elke zondag bij ons. Elke tweede zondagmiddag van de maand hebben we en speciaal aanbod: voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee met friandises voor 36,- euro.

Ga aan tafel tussen tussen 13:00 en 15:00.

 

Vier de vierdaagse in stijl bij Vesters!

vrijdag 12 t/m vrijdag 19 juli

Restaurant Vesters zit niet midden in het feestgedruis maar doet graag vrolijk mee met de Vierdaagse!  

In de luwte van de Vierdaagsefeesten kun je bij ons genieten op ons zonovergoten terras van een heerlijk glas Champagne of Musdadet en een vorstelijke portie Fruits de Mer.

 

Prijs: 65,- euro p.p. incl.

Reserveren is gewenst maar niet noodzakelijk. 

Reserveren: 024-3296968 / website  

 

ZOMERSLUITING

Dinsdag 23 juli t/m zondag 11 augustus 

 

VAKANTIEMENU

Dinsdag 13 aug t/m zondag 18 aug

Verleng het vakantiegevoel met een avondje op het zonnige terras van Vesters. Drie gangen incl. feestelijk aperitief voor 39,45 euro p.p. (korting 20%). Gebruik het codewoord "DEUX BAGUETTES" bij je reservering om van deze actie gebruik te maken. 

 

NATIONALE RESTAURANTWEEK 2019

24 september t/m 9 oktober

Boeken vanaf 28 augustus via Restaurantweek.nl 

 

EXCLUSIEVE LUNCH & CONCERT

Datum volgt 

Dit najaar organiseren we een bijzondere lunch. We wisselen prachtige muziek van Martie & Abel Marcel af met drie heerlijke lunchgerechten.

 

Martie (Maartje Rikhof) is een Tilburgse Jazz zangeres met passie voor Braziliaanse muziek. Martie woonde 7 jaar in Rio de Janeiro. Ze maakte zich de Braziliaanse cultuur en muziek op unieke wijze eigen en creëerde samen met haar producer Claudio Dauelsberg, het album ‘Quem te viu’ dat internationaal veel goede kritieken ontving.

Martie is inmiddels naast Nederlandse, zéker ook ‘Braziliaanse’. Wat zij brengt is meer dan ‘vrolijke Braziliaanse muziek’. Keltische klanken, sferische pianolijnen, introspectieve Europese jazz, pop, barok en wereldmuziek zijn haar bronnen van inspiratie. Loops met ritmes uit Noord-Oost Brazilië, zoals de baião, ciranda en frevo vormen het stramien.

Martie wordt begeleid door een geweldige Cubaande pianist; Abel Marcel die tegenwoordig in Nederland woont.

Klik  voor een impressie van Martie.

 

Aanvang Lunch & Concert: 13.00 uur

Verwacht einde: 16.00 uur

Menu: 3-gangen lunchmenu

Prijs: 54,- euro p.p. excl. drank

Reserveren: 024-3296968 / reserveren@restaurantvesters.nl

 

HIGH WINE

ALLE ZONDAGEN VA 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

 

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

Restaurant Vesters