AGENDA

  voorjaar

2020

 

'WET FEBRUARY'

GEHELE MAAND FEBRUARY

Nu 'dry Januari' voorbij is gevlogen, is het  tijd om bij te komen van de goede voornemens.  In de hele 'Wet February' bieden we een compleet verzorgde lunch of diner van ZES GANGEN met bijpassende wijnen, aperitief en uitgebreide koffie of thee met friandises en lokaal digestief voor 99,- euro p.p. (normaal 131,- euro). An offer you can't refuse, natuurlijk.

Dit arrangement is, uit sportiviteit, ook non- alcoholisch verkrijgbaar, en dan voor 89.- euro. 

Vermeld bij de reservering: WETFEB

 

PAASZONDAG 12 APRIL

Vier deze Paaszondag in gezelschap van je familie of vrienden. 

LUXE PAASBRUNCH 

Doe gek, en geniet van onze retro-brunch met o.a. vichysoisse en zalm, rillettes op toast, brioche, eggs benedict, 'tarte aux bleu de gex' en salade. Afsluitend een lekker kopje koffie of thee met een cinnamonroll.  

Aanvang: tussen 11 en 13 uur arriveren

Kosten: € 29,50 p.p. 

Bijzonderheden: geen (di)eetwensen mogelijk

PAASDINER

's Avonds serveren we een feestelijk Paasmenu met o.a. lam en asperges.  

Aanvang: vanaf 17.30 uur

Viergangenmenu: € 52,50

Vijfgangenmenu: € 62,50

 

ZONDAG 17 MEI

Restaurant Vesters invites:

Cees van Casteren

 

Nederland telt precies drie ‘Masters of Wine’ en één van hen komt op zondagmiddag 17 mei naar restaurant Vesters. Het is Cees van Casteren, in onze regio bekend door zijn vaste column in de Gelderlander. Maar, hij wordt vooral internationaal erkend als wijnkenner en wijnschrijver. Cees neemt iedereen die zich aanmeldt mee op een wijn-spijsreis, door een menu dat Jeroen bedenkt en waar Cees de wijn bij uitzoekt. Tussendoor vertelt hij wat over zijn nieuwe boek en speelt hij zijn wine-options-game; een soort petje-op-petje-af voor blindproevers, connaisseurs en gewone wijnliefhebbers. 

 

Kom naar Vesters; geniet en verrijk jezelf met de spijzen van Jeroen, lekkere wijn en de kennis van Cees. 

 

Wie: Cees van Casteren ism Vesters 

Wat: 4-gangen wijn-spijsmenu all-in + boek + options-game voor € 115,- pp. 

Waar: Restaurant Vesters Nijmegen 

Aanvang: 13.00 uur op 17 mei 2020

Reserveren: 024-3296968

 

LAZY SUNDAY LUNCH

ELKE ZONDAG! 

Lekker lunchen kan bij Vesters van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 13 uur. We bieden net als bij het diner de keuze uit een chefs menu of een zelf gekozen selectie van de 'a la carte kaart'.  Speciaal op zondagmiddag hebben we een aanbod: de Lazy lunch. Deze Lazy Lunch bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee met friandises voor 36,- euro.

 

HIGH WINE

ALLE ZONDAGEN VA 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

 

Restaurant Vesters