AGENDA

April/mei/juni

JUBILEUM: 12,5 JAAR VESTERS!

1 t/m 31 mei

In mei 2018 bestaat ons restaurant 12½ jaar en dat wordt gevierd. Jeroen heeft zijn beste columns, verhalen en recepten gebundeld in het boek 'Verworven Smaak'. Hij beschrijft het leven als chefkok en vertelt over zijn liefde en zijn juk: het restaurant. Fotograaf Willem van Santen portretteert de mensen die daar bij horen en legt de gerechten vast in een serie geweldige foto's. 

 

De gehele maand MEI serveren wij de klassiekers uit dit boek en bieden we een speciaal jubileumarrangement inclusief een 6-gangenmenu, aperitief, wijnarrangement & boek voor 125,- euro p.p.

 

BOEKPRESENTATIE

Zondag 29 april  

Het eerste exemplaar van het boek 'Verworven Smaak' wordt feestelijk uitgereikt en er is een borrel voor genodigden van 15 tot 17 uur.

 

MOEDERDAG-ASPERGEDAG

Zondag 13 mei

Moederdag-Aspergedag is bij ons een jaarlijkse traditie waarop we de beste asperges van het Brabantse Land verwerken in een heerlijk 3-gangenmenu voor 37,50 euro. De hele zondag welkom vanaf 13 uur.

 

LAZY LUNCH

Zondag 20 mei

Wegens succes herhaald; de Lazy Sunday Lunch! Kom lekker ontspannen lunchen op zondagmiddag. Twee gerechten met als afsluiting een heerlijk café complet voor maar 35,- euro! Welkom vanaf 13 uur.

 

HIGH WINE

Alle zondagen vanaf 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

 

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

 

ZOMERSLUITING

24 juli t/m 9 augustus

 

 

 

 

Restaurant Vesters