AGENDA

JAN/FEB/MRT 2019

WINTERVAKANTIE

31-12-18 t/m 09-01-19

 

PLAT DU JOUR

ELKE WEEK OP DI/WOE/DO 

‘Le plat du jour’ bij restaurant Vesters is een smakelijk gerecht dat op doordeweekse dagen uit de keuken komt. Soms is het een klassieker of een idee uit een vergeeld, oud kookboekje. Een andere keer is het een nieuwe combinatie in de laatste experimentele fase of we gebruiken de herinnering aan een fijne vakantie. Misschien krijg je wel een obscuur ingrediënt op je bord dat maar in kleine oplages op de markt komt. In elk geval: onze ‘plat du jour’ is altijd een gerecht met een verhaal en de prijs ervan is altijd zacht. Geniet van de 'plat du jour’ bij Vesters, voor € 19,50 op dinsdag tot en met donderdag.

Kijk op Facebook voor het actuele gerecht.

 

HIGH WINE

Alle zondagen vanaf 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

 

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

'DRY JANUARY'

zondag 27 januari 2019

Wil je ervaren hoe het is om van de gerechten van Vesters te genieten zonder al die lekkere wijnen erbij? Blijf jij de maand januari 'droog'? We serveren een geheel aangepast non-alcoholisch arrangement deze dag. 

5-gangenmenu incl. arrangement, aperitief en koffie/thee met friandises na afloop: 75,00 euro. p.p.

 

WIJNVEILING 

zondag 24 februari 2019

Dit jaar veilen we niet alleen onze eigen kelder-dochters. Jullie kunnen ook bijzondere wijnen aanbieden bij de veiling! Een deel van de opbrengst is voor 'Stichting Hulphond'. Meer informatie volgt. 

 

 

 

Restaurant Vesters