AGENDA

April/mei/juni

VADERDAG = JOB ROTATION 2.0

Zondag 17 juni 

De partijtop van restaurant Vesters heeft besloten dat de onderlinge betrekkingen aanzienlijk verbeteren, wanneer het wederzijds begrip voor de werkzaamheden van de diverse afdelingen groeit. Daarom draaien we de rollen om: bediening wordt keuken en vice versa. 

 

Wil je weten of Marleen gevoel heeft voor de juiste ‘cuisson’ van vlees? Kan Thom zich verplaatsen in de wensen van een gast? Komt dat zien en meemaken op onze tweede job-rotation-day, zondag 17 juni 2018.

 

Deze speciale dag vraagt om speciale voorwaarden: we serveren een vier-of vijfgangenmenu en je mag daarvoor betalen wat het je waard was. 

 

PIQUE-NIQUE in de Daalgaard

Zondag 8 juli

De Pique- Nique vorig jaar gemist? Het was een feestje. Daarom herhalen we de Pique-Nique in wijngaard de Daalgaard in St. Agatha op zondagmiddag 8 juli. De Daalgaard en Vesters heten je welkom voor een rondleiding, proeverij en heerlijke lunch. Er wordt buiten gekookt op open vuur en ook buiten gegeten. Bij voldoende animo regelen we een taxibusje vanaf het restaurant zodat je optimaal kunt genieten van alle heerlijkheden. 

 

Datum & tijd: zondag 8 juli 13.00 - 17.00 uur

 

Prijs: 49,- euro incl. proeverij, aperitief, lunch, wijn en koffie na (excl. taxi). 

 

Nb. door het koken op locatie kunnen we niet alle (di)eetwensen honoreren.

 

 

HIGH WINE

Alle zondagen vanaf 13.00 uur

Geniet op zondag middag van onze ‘High Wine’. Voor €15,- p.p. krijg je toelichting bij 3 proefglazen wijn, brood, knabbeltjes en een amuse. De wijnen zijn altijd thematisch met elkaar verbonden.

 

Alle andere dagen ben je ook welkom voor een High Wine, dan is het fijn als je even reserveert. Een High Wine is ook leuk voor groepen. 

 

ZOMERSLUITING

24 juli t/m 12 augustus

 

 

 

 

Restaurant Vesters